gototopgototop
sreda, 18. mart 2015. Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
Održano zasedanje zajedničke Komisije za primenu Memoranduma o saradnji između Srbije i Grčke za ubrzanje procesa integracije Srbije u EU
+ larger fontnormal font- Smaller font
MSPU Beogradu je 18. marta 2015. godine održano zasedanje zajedničke Komisije za primenu Memoranduma o saradnji između Ministarstva spoljnih poslova Republike Srbije i Ministarstva inostranih poslova Republike Grčke za ubrzanje procesa integracije Srbije u Evropsku uniju, potpisanim jula 2010. godine.

Eksperti grčkog Ministarstva spoljnih poslova i resornog ministarstva za poljoprivredu su sa predstavnicima Ministarstva spoljnih poslova i Ministarstva poljoprivrede i zaštite životne okoline Republike Srbije razmenili iskustva i mišljenja o temama od značaja za pristupne pregovore Srbije sa Evropskom unijom.

U toku boravka u Beogradu, grčka delegacija je imala sastanke sa šefom Pregovaračkog tima Srbije sa EU Tanjom Miščević i v. d. direktorom Kancelarije za evropske integracije Ksenijom Milenković, kao i radne kontakte sa Kabinetom ministra bez portfelja zaduženom za evropske integracije.