gototopgototop
Ministarstvo spoljnih poslova Ministarstvo Ministar
Govori ministra
Selaković: Srbija posvećena vrednostima Jadransko-jonske inicijative Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
četvrtak, 28. januar 2021.
2021-01-28 11-03-00Srbija je posvećena vrednostima Jadransko-jonske inicijative i odgovarajuće strategije, kao okvira u kojem se sprovode aktivnosti koje jačaju evropski put naše zemlje, sve vreme stvarajući bolje mesto za život zajedno sa državama članicama EU koje učestvuju, rekao je ministar spoljnih poslova Nikola Selaković na video konferenciji Petog foruma Strategije EU za jadranski i jonski region.
Opširnije...
 
Selaković: Svaka generacija Srba prilaže nešto Svetosavlju Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
četvrtak, 28. januar 2021.
-01-28 07-51-26Ministar spoljnih poslova Nikola Selaković izjavio je danas da svaka generacija Srba prilaže nešto Svetosavlju, pa su tako naši preci ostavili proslavljanje Savindana kao školske slave, započeli velelepni Hram Svetoga Save na Vračaru, a ova generacija je završila najlepši pravoslavni hram na svetu.
Opširnije...
 
Selaković pozdravio novu generaciju polaznika Diplomatske akademije Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
ponedeljak, 25. januar 2021.
2021-01-25 16-20-30Ministar spoljnih poslova Nikola Selaković pozdravio je danas novu generaciju polaznika Diplomatske akademije ministarstva i tom prilikom istakao da je za razumevanje pozicije naše države i spoljne politike Srbije od izuzetne važnosti shvatanje međunarodnih okolnosti i odnosa.
Opširnije...
 
Ministar Selaković učestvovao na Svetskoj konferenciji o slobodi medija Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
sreda, 09. decembar 2020.
2020-12-09 17-34-23Ministar spoljnih poslova Republike Srbije Nikola Selaković učestvovao je danas putem video-linka na Svetskoj konferenciji o slobodi medija, koju su zajednički organizovali Unesko i Kraljevina Holandija.
Opširnije...
 
Selaković: Jačati solidarnost i multilateralizam u politički izazovnom vremenu Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
četvrtak, 03. decembar 2020.
Selakovic -_MS_OEBSMinistar spoljnih poslova Republike Srbije Nikola Selaković obratio se danas na 27. Ministarskom sastanku Organizacije za evropsku bezbednost i saradnju (OEBS), koji je organizovan video-konferencijom u sklopu predsedavanja Albanije.
Opširnije...
 
Ministar Selaković govorio na sastanku Saveta ministara spoljnih poslova BSEC Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
petak, 27. novembar 2020.
Selakovic BSEC_3Ministar spoljnih poslova Republike Srbije Nikola Selaković danas je, obraćajući se učesnicima 42. sastanka Saveta ministara spoljnih poslova Organizacije za crnomorsku ekonomsku saradnju (BSEC), poručio da Srbija nastoji da bude dobar i konstruktivan partner svima na globalnom i regionalnom nivou, i da BSEC vidi kao idealnu platformu za implementaciju ovakve saradnje.
Opširnije...
 
<< Početak < Prethodna 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Sledeća > Kraj >>