gototopgototop
Министарство спољних послова Министарство Министар
Говори министра
Селаковић: Србија посвећена вредностима Јадранско-јонске иницијативе Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
четвртак, 28. јануар 2021.
2021-01-28 11-03-00Србија је посвећена вредностима Јадранско-јонске иницијативе и одговарајуће стратегије, као оквира у којем се спроводе активности које јачају европски пут наше земље, све време стварајући боље место за живот заједно са државама чланицама ЕУ које учествују, рекао је министар спољних послова Никола Селаковић на видео конференцији Петог форума Стратегије ЕУ за јадрански и јонски регион.
Опширније...
 
Селаковић: Свака генерација Срба прилаже нешто Светосављу Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
четвртак, 28. јануар 2021.
-01-28 07-51-26Министар спољних послова Никола Селаковић изјавио је данас да свака генерација Срба прилаже нешто Светосављу, па су тако наши преци оставили прослављање Савиндана као школске славе, започели велелепни Храм Светога Саве на Врачару, а ова генерација је завршила најлепши православни храм на свету.
Опширније...
 
Селаковић поздравио нову генерацију полазника Дипломатске академије Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
понедељак, 25. јануар 2021.
2021-01-25 16-20-30Министар спољних послова Никола Селаковић поздравио је данас нову генерацију полазника Дипломатске академије министарства и том приликом истакао да је за разумевање позиције наше државе и спољне политике Србије од изузетне важности схватање међународних околности и односа.
Опширније...
 
Министар Селаковић учествовао на Светској конференцији о слободи медија Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
среда, 09. децембар 2020.
2020-12-09 17-34-23Министар спољних послова Републике Србије Никола Селаковић учествовао је данас путем видео-линка на Светској конференцији о слободи медија, коју су заједнички организовали Унеско и Краљевина Холандија.
Опширније...
 
Селаковић: Јачати солидарност и мултилатерализам у политички изазовном времену Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
четвртак, 03. децембар 2020.
Selakovic -_MS_OEBSМинистар спољних послова Републике Србије Никола Селаковић обратио се данас на 27. Министарском састанку Организације за европску безбедност и сарадњу (ОЕБС), који је организован видео-конференцијом у склопу председавања Албаније.
Опширније...
 
Министар Селаковић говорио на састанку Савета министара спољних послова БСЕЦ Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
петак, 27. новембар 2020.
Selakovic BSEC_3Министар спољних послова Републике Србије Никола Селаковић данас је, обраћајући се учесницима 42. састанка Савета министара спољних послова Организације за црноморску економску сарадњу (БСЕЦ), поручио да Србија настоји да буде добар и конструктиван партнер свима на глобалном и регионалном нивоу, и да БСЕЦ види као идеалну платформу за имплементацију овакве сарадње.
Опширније...
 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>