gototopgototop
среда, 18. март 2015. Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
Одржано заседање заједничке Комисије за примену Меморандума о сарадњи између Србије и Грчке за убрзање процеса интеграције Србије у ЕУ
+ larger fontnormal font- Smaller font
MSPУ Београду је 18. марта 2015. године одржано заседање заједничке Комисије за примену Меморандума о сарадњи између Министарства спољних послова Републике Србије и Министарства иностраних послова Републике Грчке за убрзање процеса интеграције Србије у Европску унију, потписаним јула 2010. године.

Експерти грчког Министарства спољних послова и ресорног министарства за пољопривреду су са представницима Министарства спољних послова и Министарства пољопривреде и заштите животне околине Републике Србије разменили искуства и мишљења о темама од значаја за приступне преговоре Србије са Европском унијом.

У току боравка у Београду, грчка делегација је имала састанке са шефом Преговарачког тима Србије са ЕУ Тањом Мишчевић и в. д. директором Канцеларије за европске интеграције Ксенијом Миленковић, као и радне контакте са Кабинетом министра без портфеља задуженом за европске интеграције.