gototopgototop
četvrtak, 27. april 2017. Pretvori u pdf Odštampaj tekst Prosledi tekst
Spremnost Vlade Srbije da neguje partnerske odnose sa kompanijom Telenor
+ larger fontnormal font- Smaller font
telenor osloPrvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić drugog dana zvanične posete Norveškoj posetio je sedište kompanije Telenor Grup (Telenor Group) gde su ga ugostili visoki zvaničnici kompanije.

Šef srpske diplomatije primili su izvršni potpredsednik kompanije za koorporativno poslovanje Venke Egerup, izvršni potpredsednik zadužen za tehnologije i usluge Ruža Šabanović i izvršni direktor Telenor Srbija Ingeborg Efthus.

U razgovoru sa ministrom Dačićem visoki zvaničnici Telenora predstavili su najnovije strategije razvoja Telenora i to kako u sektoru digitalizacije, tako i razvojne planove drugih uslužnih grana (bankarstvo, analitika), kao i drugih komunikacionih tehnologija.

Na današnjem sastanku ministra Dačića i zvaničnika Telenora posebna pažnja bila je posvećena planovima za razvoj Telenora u Srbiji, kao i etičkim i ukupnim društvenim vrednostima koje kompanije promoviše u Republici Srbiji.

Takođe, bilo je reči o doprinosu koji Telenor daje kreiranju novih radnih mesta, promovisanju nordijskog modela poslovanja i učestvovanju poslovnih korporacija u podeli odgovornosti i brizi za sveobuhvatni društveni razvoj.

Prvi potpredsednik Vlade Srbije i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić odao je priznanje kompaniji Telenor za uspešno poslovanje u Republici Srbiji i ukazao na spremnost Vlade da neguje partnerske odnose sa kompanijom koja i dalje predstavlja najveću pojedinačnu stranu investiciju u našoj zemlji.Sastanak ministra Dačića sa predstavnicima kompanije Telenor
Sastanak ministra Dačića sa predstavnicima kompanije Telenor
Sastanak ministra Dačića sa predstavnicima kompanije Telenor