gototopgototop
среда, 29. јул 2015. Претвори у пдф Одштампај текст Проследи текст
Безбедносна ситуација у Тунису
+ larger fontnormal font- Smaller font
logo ministarstvaУслед веома нестабилне безбедносне ситуације и потенцијалне опасности од нових терористичких напада, поново позивамо држављане Републике Србије да се уздрже од путовања у Тунис.

Држављанима Србије који се већ налазе у Тунису, сугерише се да, у циљу личне безбедности, максимално појачају мере опреза, поштују услове ванредног стања и да избегавају места масовних окупљања, кретање изван хотела и путовања по земљи у индивидуалној режији. У случају даљег погоршања безбедносне ситуације, туристи који бораве у Тунису морају бити спремни да у најкраћем року напусте Тунис.

Држављани Србије у Тунису треба, уколико то већ нису учинили, да пријаве адресе и контакт телефоне амбасади Републике Србије у Тунису, како би им се, у случају даљег погоршања безбедносне ситуације, могла пружити хитна конзуларна помоћ и заштита.

Адреса амбасаде Републике Србије у Тунису је: 4, Rue de Liberia, 1002 Tunis-Belvedere, телефони: + 21671 / 780-624, + 21671/794-626, + 21671/783-057, и-мејл: Ова адреса ел. поште заштићена је од спам напада, треба омогућити ЈаваСкрипт да бисте је видели .