

PRVA KO ŠEFOVA DRŽAV NESVRSTAN Beograd, 1-6. ser

Deklaracija šefova država i vl vanblokovskih zemalja

Konferencija šefova država i vlada sledećih vanbloki

Avganistana, Alžira, Burme, Cejlona, Etiopije, Gane, zije, Iraka, Jemena, Jugoslavije, Kambodže, Kipra, Konga, Malija, Nepala, Saudijske Arabije, Somalije, Sudana, Tunis Republike

THE FIRST CONFERENCE OF NON-ALIGNED HEADS OF STATE, AT WHICH 25 COUNTRIES WERE REPRESENTED Wednesday, 06 May 2009.

Whatigun Wilder Bolof Storic West Salar 1966 Charged thyrological trainitiative were ugpets einted,